You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/_3TYysSwaM.jpg

Zomerse geschenken!

De zonnestralen worden sterker en de temperaturen beginnen te stijgen; de zomer is in aantocht! Een tijd van ontspanning, vakanties en genieten van het buitenleven. Zorg ervoor dat jouw harde werkers na hun vakantie uitgerust en ontspannen terugkeren.

Verras jouw relaties of medewerkers met een zomers geschenk en laat zien dat je hun welzijn waardeert. De zomerse geschenken van Stegman bieden verfrissing op een warme zomerdag maar kunnen ook dienen als promotiemiddel. Bedruk jouw geschenken en laat jouw logo stralen op de zonnige stranden.

Zomerse inspiratie
Wij geven je 3 leuke tips voor zomerse geschenken die jij cadeau kunt doen aan je medewerkers of relaties zodat ze extra van hun welverdiende vakantie kunnen genieten!

Laat je bedrijfsnaam stralen terwijl jouw personeel ontspant in de tuin of op het strand. Makkelijk mee te nemen en in en uit te klappen. Geniet van de zonnestralen in je eigen stijlvolle strandstoel!

Het ideale zomergeschenk voor een leuke buitenactiviteit én een heel leuk spel dat je al vanaf 2 spelers kunt spelen. Strijd met twee teams tegen elkaar en gooi alle blokken van de andere ploeg omver. Wie daag jij uit voor een potje Kubben?

Laat de zomer tot bloei komen met dit zomerse geschenk. Een blijk van waardering gevuld met zaden van vrolijke zomerbloemen! De zomer is een periode waarin we onze tuin of balkon zo vrolijk mogelijk inrichten en deze zomerbloemen zijn de perfecte aanvulling hiervoor.

Zomerse geschenken bestellen
Ben jij benieuwd naar de rest van ons assortiment? Je shopt onze zomerse geschenken eenvoudig in onze webshop. Wil je graag advies op maat? Wij zijn te bereiken via 0224-213135 of stuur een e-mail naar info@stegman.nl.