You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Over ons

Inkoop, creatie, assemblage en verkoop, alles onder één dak.

Vanuit Schagen, verzorgt ons familiebedrijf al meer dan vijfentwintig jaar geschenkpakketten voor vele bedrijven, instellingen en stichtingen. Ieder seizoen stellen wij opnieuw een gevarieerd assortiment voor je samen. In onze fraai ingerichte showroom presenteren wij meer dan 12.000 food en non-food producten waaruit je een geschenkpakket kunt samenstellen. Zo ben je altijd verzekerd van een persoonlijk en passend geschenk. De diensten van Stegman zijn niet onopgemerkt gebleven: inmiddels mag ons familiebedrijf zich tot de vijf grootste leveranciers van kerstpakketten in Nederland rekenen.

 

Stegman Kerstpakketten

Op het gebied van online keuzeconcepten, is Stegman één van de pioniers. PersoonlijkeNoot.nl biedt jouw medewerkers de mogelijkheid om zelf hun eigen (kerst)geschenk te kiezen. Wij onderscheiden ons met een zeer uitgebreid assortiment. Op PersoonlijkeNoot.nl,  hebben je medewerkers namelijk de keuze uit de mooiste cadeaus, belevenissen, cadeaubonnen, tijdschrift abonnementen, goede doelen en kerstpakketten. Omdat we bij Stegman sinds jaar en dag veel waarde hechten aan een respectvolle omgang met mensen, dieren en natuur, spreekt het voor zich dat ook Fair Trade, biologische en duurzame artikelen een brede range binnen ons assortiment vertegenwoordigen. Bekende merken maken dan ook deel uit van onze selectie van PersoonlijkeNoot.

Stegman kerstpakketten
Stegman is één van de grootste leveranciers van kerstpakketten en relatiegeschenken in de Benelux. Inkoop, creatie, assemblage en verkoop, alles onder één dak. Je koopt kerstpakketten dus écht direct bij de bron en dat heeft grote voordelen.

De voordelen op een rijtje

  • Alle kerstpakketten en relatiegeschenken uit eigen voorraad;
  • Eerlijke betaalbare kerstpakketten en relatiegeschenken;
  • Altijd de scherpste prijs;
  • Mogelijkheid tot maatwerk vanaf 48 stuks;
  • Levering van kerstpakketten t/m 24 december.

Stegman staat geregistreerd als D&B rating 1 bedrijf.

Stegman Kerstpakketten