You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het team

Jerry Bakker
j.bakker@stegman.nl
Management

Samen met ons management team probeer ik  ervoor te zorgen dat alle collega's op de juiste manier en met de juiste middelen onze klanten kunnen bedienen.

 

Eveline Bakker
e.bakker@stegman.nl
Inkoop, sales en management

Al bijna 30 jaar werk ik met hart en ziel in dit fantastische familiebedrijf. Verantwoordelijk voor ons assortiment en de creatieve invulling van Collection PUUR. Ik ben creatief, klantgericht en zeer ervaren.

Pepijn Miner
p.miner@stegman.nl
Finance - P&O

Ik kijk met een financiële bril naar de organisatie. Het verbeteren van processen, kwaliteitsprocessen en cost management zijn speerpunten. Ik adviseer vanuit mijn rol als MT lid en ondersteun, hands-on, in complexe uitdagingen.

Anita Looman
a.looman@stegman.nl
Sales

Verantwoordelijk voor de verkoop en het relatiebeheer van grote klanten, het schrijven en begeleiden van aanbestedingen. Lid van het managementteam. Ik ben klantgericht, proactief, accuraat en zeer ervaren.

Marlies Buis
m.buis@stegman.nl
Sales

Samen met ons team verzorg ik al ruim 15 jaar met heel veel passie, creativiteit en aandacht unieke concepten in iedere gewenste vorm. Een origineel pakket, een uniek online keuzeconcept, jaarthema of het mooiste geschenk voor een speciaal moment. Uw wens of boodschap is ons uitgangspunt!

Iris Grote
i.grote@stegman.nl
Sales

Maak een afspraak en laat je door mij rondleiden in de wereld van de kerstgeschenken. In onze prachtige showroom stel ik met de klant pakketten samen, denk ik mee over nieuwe ideeën en werk ik aanvragen op maat uit.

Mignon Rotgers
m.rotgers@stegman.nl
Sales

Verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe klantaccounts. Met passie en plezier breng ik de klantbehoefte in kaart en creëer ik nieuwe samenwerkingen. Advies nodig? Ik help je graag met veel enthousiasme bij het realiseren van een geschenk op maat.

Melissa Eggen
m.eggen@stegman.nl
Sales

In mijn functie als commercieel medewerkster ben ik de spin in het web tussen de accountmanagers en de klant. Ik werk de aanvragen uit, bespreek en stel de offertes op en onderhoud commerciële contacten met zowel klanten als leveranciers.

Vera Otte
v.otte@stegman.nl
Sales

In mijn functie ondersteun ik de accountmanagers bij het ontzorgen van klanten. Ik help het verkoopteam bij het bedenken van geschenk concepten en vertaal deze onder andere in offertes. Hierbij zet ik mijn creativiteit en servicegerichtheid in. Ik help graag met een mooie waardering voor uw medewerkers!

Mieke Vis
m.vis@stegman.nl
Inkoop

Verantwoordelijk voor de coördinatie inkoop van de pakketten, logistieke afhandelingen en algemene zaken. Nauwe interne samenwerking met de collega’s van verkoop extern met leveranciers en transporteurs. Ik ben nauwgezet, servicegericht en zeer ervaren.

Jelle Golsteijn
Jelle Golsteijn
j.golsteijn@stegman.nl
Inkoop

Als Junior inkoper ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van producten voor de pakketten en geschenken. Daarnaast hou ik mij bezig met het inkoopbeleid van de organisatie. Ik ben gedreven, besluitvaardig en ben goed in het plannen en organiseren.

Marije Groen
m.groen@stegman.nl
Online keuzeconcept

Verantwoordelijk voor het online keuzeconcept PersoonlijkeNoot, het team, de inkoop, het drukwerk, het voorraadbeheer en aanbestedingen. Ik ben servicegericht, analytisch, accuraat en vastberaden.

vacature I stegman I online keuzeconcept
Openstaande functie
vacature
Online keuzeconcept

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor sales en coördineer je de perfecte oplevering van hun aanvragen. Samen met een team van administratieve ondersteuners zorgen jullie voor het up-to-date houden van het systeem. Daarnaast ben je een van de aanspreekpunten van de medewerkers van onze klanten op de helpdesk.

Marloes Keesom
m.keesom@stegman.nl
Online keuzeconcept

Voor de selectie en inkoop van de geschenken voor PersoonlijkeNoot, heb ik veelvuldig contact met onze leveranciers. Mijn specialiteit is het zoeken én vinden van de leukste regionale belevenissen voor onze klanten. Hierbij word ik gedreven door mijn enthousiasme en ik geef niet op voordat ik het meest passende uitje gevonden heb.

Sandra Boelsums-Pels
s.pels@stegman.nl
Online keuzeconcept

Samen met mijn collega's ben ik verantwoordelijk voor de helpdesk van het online keuzeconcept PersoonlijkeNoot en ondersteun waar nodig. Ook draag ik zorg voor de orderadministratie. Ik ben enthousiast en nauwkeurig.

Stacey Smit I Stegman I medewerker
Stacey Smit
s.smit@stegman.nl
Online keuzeconcept

Ik ondersteun de afdeling bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden.
Daarnaast ben ik een van de aanspreekpunten van de medewerkers van onze klanten op de helpdesk.

Demi Loos I Stegman I medewerker
Demi Loos
d.loos@stegman.nl
Projectcoördinator

Samen met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor de inschrijvingen op Europese Aanbestedingen. Daarnaast ondersteun ik de collega's van het online keuzeconcept met de voorkomende administratieve werkzaamheden.

Yannick Smit
y.smit@stegman.nl
Online keuzeconcept

Als systeembeheerder ben ik verantwoordelijk voor het keuzeconcept PersoonlijkeNoot. Hierbij ondersteun ik de afdeling het gehele jaar door. Met kerst stuur ik de logistiek van het keuzeconcept aan. Ik ben energiek, secuur en een duizendpoot.

Marloes van den Berg
m.vandenberg@stegman.nl
Grafisch ontwerper

‘Beeld zegt meer dan duizend woorden.’ Ik word altijd aangetrokken tot een mooi beeld of design. Dit weet ik bij Stegman te vertalen naar designs in de vorm van geschenkdozen, verpakkingen en kaarten. Voor Collection PUUR, maar ook houd ik me bezig met klant specifieke ontwerpen. Inspiratie haal ik uit beursbezoeken, tijdschriften en sociale media.

Larissa de Bruijn I Stegman I medewerker
Larissa de Bruijn
l.debruijn@stegman.nl
Grafisch ontwerper

Samen met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor alle klantspecifieke ontwerpen zoals drukwerk, webshops en andere verpakkingen. Inspiratie haal ik vooral uit tijdschriften en sociale media.

Miranda Wals
Miranda Wals
m.wals@stegman.nl
Finance

Als administratief medewerker heb ik een passie voor cijfermatig werken. Ik registreer, controleer en bewaak alle financiële aspecten binnen de organisatie. Ik zorg voor de financiële administratie t.b.v. geschenken, lever betrouwbare gegevens aan voor diverse rapportages, stel verkoopfacturen op en verwerk de inkoopfacturen.

Sylwia Czanguleit
s.czanguleit@stegman.nl
Logistiek

Samen met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor het inpakken van alle pakketten en geschenken. Tevens zorg ik ervoor dat de voorraden in het magazijn kloppen.

 

Desirée Bijpost
Housekeeping

Met veel passie en toewijding zorg ik ervoor dat mijn collega's in een schoon kantoor hun werk kunnen doen. Daarnaast help ik met het inpakken van de pakketten en geschenken.

Simone Ratelband
Simone Ratelband
s.ratelband@stegman.nl
Logistiek

Als logistiek medewerker houd ik mij in het laatste kwartaal bezig met de administratie betreffende leveringen van de eindejaarsgeschenken. Klantcontact en juiste leveringen staan dan centraal. De rest van het jaar staat in het teken van overige werkzaamheden binnen het bedrijf.

Martin Klaver
m.klaver@stegman.nl
Logistiek

Samen met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het op orde houden van het magazijn.

Persoonlijke Noot