You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/dTF6tUi5qP.jpg

Trends in relatiegeschenken voor 2024

In de wereld van relatiegeschenken is de keuze tegenwoordig enorm. Dat maakt het erg leuk, maar ook uitdagend. Daarom hebben we de belangrijkste trends voor 2024 op een rijtje gezet. 

1. Creëer emotionele waarde

Het draait al lang niet meer om het product zelf maar vooral om het verhaal erachter. Geschenken met een emotionele lading, zoals gedeelde prestaties, dankbaarheid of het onderstrepen van iemands waarde, worden als effectiever beschouwd dan traditionele weggevertjes.

2. Personaliseer jouw gebaar

Relatiegeschenken zijn bij uitstek geschikt om het bedrijf of de organisatie te promoten en de band met de ontvanger, of het nu een medewerker, relatie of klant is, te verdiepen. Bij veel van onze producten is het mogelijk om het bedrijfslogo of een slogan op de geschenken te laten drukken. Personalisatie wordt steeds belangrijker. Zo vindt 76% van de ontvangers een persoonlijke touch in relatiegeschenken belangrijker dan de prijs. 

3. Duurzaamheid als leidraad

Duurzame relatiegeschenken blijven een trend vanwege de groeiende vraag bij consumenten. Daardoor krijgt duurzaamheid ook in het bedrijfsleven een steeds prominentere rol. In een wereld die zich steeds bewuster wordt van het milieu, geeft 71% van de bedrijven de voorkeur aan duurzame geschenken. Laat zien dat ook jouw organisatie bijdraagt aan een groenere wereld door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken.

Laatste tips

    •  Maak het persoonlijk: Kies geschenken op basis van de ontvanger en bedenk wat passend is voor de situatie.
    • ✓ Kies nuttige cadeaus: Zorg ervoor dat de ontvanger je geschenk kan (her)gebruiken en er blijvend van kan genieten. 
    • ✓ Behoud de kwaliteit: Kies voor duurzame materialen die lang meegaan. Liever één mooi product dan 10 kleine hebbedingetjes. 
    • ✓ Houd het simpel: Denk aan de ontvanger en zorg ervoor dat een eventueel bedrijfslogo niet overheerst. Een bescheiden logo komt vaak mooier tot zijn recht op het product én de ontvanger zal het geschenk meer gebruiken. 

Zorg ervoor dat jouw relatiegeschenken naast stijlvol en impactvol, ook bijdragen aan een betere wereld. Benieuwd naar ons assortiment? Ga naar www.stegmanrelatiegeschenken.nl