You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/W75rMED3uo.jpg

Verbod wegwerpbekers: duurzame alternatieven

Met het aanbreken van het nieuwe jaar komt er ook een nieuwe wetgeving: vanaf 1 januari 2024 worden wegwerpbekers verboden op kantoren. Voor veel bedrijven betekent dit een verschuiving naar duurzame alternatieven. Bij Stegman vind je milieuvriendelijke oplossingen voor deze uitdaging.

Het verbod op wegwerpbekers is een stap richting een meer duurzame en milieuvriendelijke werkplek. Wegwerpplastic is een grote bron van vervuiling en deze nieuwe wetgeving spoort bedrijven aan om te investeren in herbruikbare en recyclebare opties.

Wij bieden een scala aan duurzame alternatieven voor bedrijven die moeten voldoen aan de nieuwe wetgeving. Van herbruikbare koffiemokken of theeglazen tot koffiebekers gemaakt van gerecycled materiaal én allemaal te personaliseren met het bedrijfslogo. Er is voor elk bedrijf en ieders behoefte een passende oplossing beschikbaar. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. 

Talrijke voordelen

De overgang naar duurzame bekeroplossingen is niet alleen beter voor het milieu maar kan ook kostenbesparend zijn op de lange termijn. Het investeren in herbruikbare of recyclebare bekers zorgt voor een positief bedrijfsimago en voor betrokkenheid van medewerkers bij het thema duurzaamheid. Wij bieden praktische, efficiënte en ecologisch verantwoorde oplossingen voor jouw bedrijf.

Stegman staat paraat met een breed scala aan duurzame bekeroplossingen, zodat bedrijven gemakkelijk kunnen voldoen aan de nieuwe regelgeving en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu.