You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/q0j7uWw_F6.jpg

Back to work: duurzaamheid en bewuste keuzes

Met de invoering van nieuwe wetgeving op 1 juli 2023, waarbij ondernemers geen gratis plastic verpakkingsmateriaal meer mogen weggeven, is het tijd om bewust te worden van duurzame alternatieven. 

Maatregel tegen zwerfafval en wegwerpplastic
De nieuwe wetgeving heeft als gevolg dat consumenten extra moeten gaan betalen voor wegwerpbekers of verpakkingen die plastic bevatten, denk aan koffiebekers. Vanaf 1 januari 2024 zijn deze artikelen zelfs verboden voor consumptie op locatie, zoals op kantoor of op festivals. De maatregel moet zwerfaval en wegwerpplastic drastisch doen verminderen. Dit heeft geleid tot prijsstijgingen, zoals een prijsverhoging voor een koffiebeker bij de NS of een toeslag op een wegwerpbeker bij vestigingen van Mc Donalds. 

Duurzame geschenken
Een duurzaam alternatief is het gebruik van een eigen koffiebeker. Bij Stegman hebben we diverse stijlvolle koffiebekers die bedrukt kunnen worden met logo. Zo promoot je je eigen organisatie en maak je tegelijkertijd een duurzame keuze. En je medewerkers? Die hoeven minder te betalen voor een wegwerp beker bij hun favoriete koffiecorner. Een win-win situatie.

Bekijk meer van onze duurzame artikelen in onze brochure.

Vanaf 50 stuks kunnen wij een op maat gemaakt pakket samenstellen om jouw werknemers een warm welkom te geven na hun vakantie.

Waarom Stegman?
We hechten bij Stegman veel waarde aan duurzaamheid en werken volgens de hoogste normen bij het selecteren van onze producten en partners.

  •  We werken samen met leveranciers die toegewijd zijn aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoorde productie. Daarom maken we gebruik van merken zoals Tony's Chocolonely en Blokzeep.
  • ✓ We streven naar 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal.
  • ✓ We minimaliseren de CO2-uitstoot bij het bestellen en bezorgen van onze geschenkpakketten.

We stimuleren bewuste keuzes en streven ernaar anderen te inspireren om duurzaamheid te omarmen. Onze geschenken en pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om bewustzijn te creëren rond belangrijke milieukwesties, zoals plasticvervuiling.

Door te kiezen voor een duurzaam geschenk van Stegman toon je niet alleen waardering, maar draag je ook bij aan een betere wereld.