You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/PJub3kcSl9.jpg

Top 5 geschenken voor je medewerkers

Af en toe je personeel verrassen met een presentje kan meer teweegbrengen dan alleen een glimlach. Door waardering te tonen voor hun inzet, creëer je een betrokken en productievere werkomgeving, wat zelfs het ziekteverzuim kan verlagen.

Het kiezen van het juiste geschenk voor je medewerkers kan lastig zijn. Om je te inspireren, hebben we onze top 5 samengesteld:

1. Tony’s Chocolonely
Deze heerlijke Tony’s Chocolonely repen zijn verpakt met groeipapier. Als je dit papier in wat aarde stopt en wat liefde en water geeft, ontkiemt een veldbloemenmix. Alsof dat nog niet leuk genoeg is, planten we bij iedere bestelling ook een (vrucht)boom!

2. Notitieboek
Efficiëntie ontmoet innovatie met dit strakke notitieboek. Diverse paginalay-outs houden to-do lijstjes, notities en schetsen netjes georganiseerd. Het raakt nooit vol – notities kunnen worden gescand, opgeslagen in de gratis app en pagina's kunnen tot wel 500 keer worden schoongeveegd met een beetje water en het bijgeleverde doekje. Bovendien is het papier gemaakt van steenpapier, wat tot wel 85% energie bespaart tijdens de productie.

3. Drinkbeker Circulair&Co.
Met de komst van de nieuwe wetgeving, is het handig en leuk om je personeel een eigen drinkbeker te geven. De drinkbekers van Circulair&Co. zijn herbruikbaar én gemaakt van gerecyclede kartonnen koffiebekers, dubbel duurzaam dus!

4. Een plantje uit een doosje
Super leuk voor thuis of op kantoor! Het zuivert namelijk niet alleen de lucht, maar heeft meer voordelen. Onderzoek toont aan dat werkplekken met planten de tevredenheid en concentratie van medewerkers tot 19% kan verbeteren. Bovendien vermindert een plant stress. De groene tint heeft een kalmerend effect op mensen.

5. Koffie en thee brewer
Wie houdt er niet van een goede kop koffie of thee? Met deze unieke brewers kan je zelf heerlijke biologische koffie of thee brouwen. Met zo’n origineel geschenk, blijft de boodschap die je erop zet, wel hangen!

Wat past bij mijn medewerkers?

Bij Stegman denken we graag met je mee, hoe we jouw medewerkers op de juiste manier kunnen bedanken voor hun inzet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Wij zijn te bereiken via 0224-213135 of stuur een e-mail naar info@stegman.nl