You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/zkR7hoL9ji.jpg

Sinterklaas is in aantocht!

De pepernoten liggen al in de schappen en voor je het weet is de Sint weer in het land! Dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over sinterklaasgeschenken. Wil je je personeel of zakelijke relaties een leuke verrassing geven? Bij Stegman vind je een ruim assortiment relatiegeschenken waarmee je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je ontvangers tovert.

Maatschappelijk verantwoorde lekkernijen

Bij Stegman hebben we een assortiment vol met heerlijke lekkernijen, van chocoladeletters en pepernoten tot sinterklaasbiertjes. We hebben voor ieder budget de leukste geschenken.
Bijvoorbeeld een pakket van de Koekfabriek, niet alleen superlekker maar met dit pakket laat je ook je maatschappelijk verantwoorde bedrijfskarakter zien. De koekjes worden namelijk gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een blijk van waardering

Sinterklaasgeschenken zijn een leuke manier om je waardering voor je medewerkers of zakelijke relaties te tonen. Het is een mooie blijk van waardering voor hun inzet en bijdrage aan de organisatie. Het kan soms best lastig zijn om het juiste geschenk te geven. Wij helpen je hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je je medewerkers of zakelijke relaties verrassen met een sinterklaasgeschenk? Bestel dan snel jouw geschenken via onze webshop en maak jullie Sinterklaasfeest compleet.