You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/kYpwcNxaG2.jpg

December is in volle gang!

December is in volle gang en daarmee ook de feestelijke periode van kerst. Voor ondernemers betekent dit niet alleen gezelligheid en lekkernijen, maar ook het regelen van cadeaus voor personeel en relaties. De klok tikt, en de drukte neemt toe.

Sinterklaas en zijn Pieten zijn al druk in de weer met het inpakken van pakjes, maar ook ondernemers hebben hun handen vol aan het samenstellen van de perfecte geschenken. Het is immers hét moment om waardering te tonen aan de mensen die het hele jaar door hard hebben gewerkt. Bij Stegman helpen we je hier graag bij.

Die glimlach, daar doe je het voor!

Of het nu gaat om gepersonaliseerde relatiegeschenken, kerstpakketten vol lekkernijen of een attentie voor elk teamlid; de keuze is reuze, maar de tijd is beperkt. Denk aan de glimlach op het gezicht van je medewerkers wanneer ze een zorgvuldig uitgekozen cadeau ontvangen. Een blijk van waardering die de teamgeest versterkt en de feestvreugde vergroot.

Kortom, zorg dat je op tijd in de feeststemming komt en bestel je eindejaarsgeschenken. Want met een beetje voorbereiding wordt december niet alleen de maand van feestdagen, maar ook één van dankbaarheid richting je team en relaties.