You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/zsNbBmGrUK.png

Online keuzeconcept

Maak kennis met ons online keuzeconcept.

Wil je graag met de tijd meegaan en er zeker van zijn dat iedereen een passend kerstcadeau ontvangt? Stop dan met het gokken met een kerstpakket maar laat je medewerkers zelf de keuze maken via ons digitale keuzeconcept. 

 

   Gepersonaliseerde webshop compleet in de huisstijl van jouw organisatie
   De waardebon/voucher is voorzien van een persoonlijke boodschap
   Luxe giftbox of gepersonaliseerde e-voucher met de inlogcode
   Bezorging van het gekozen kerstcadeau op het opgegeven adres
   Breed assortiment aan kerstgeschenken incl. goede doelen
   Te bestellen tot 20 december

Zelf kiezen onpersoonlijk?

Ons keuzeconcept heet niet voor niets persoonlijke noot. De webshop waarin men hun kerstgeschenk kan kiezen is helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Zo bevat deze jouw logo en kleurtinten en ook het geefmoment kun je zo persoonlijk maken als je zelf wil. Maak bijvoorbeeld een mooie videoboodschap die je medewerkers per e-mail ontvangen.

Graag iets fysieks geven? Laat ons dan een mooie voucher voor jouw bedrijf ontwerpen met daarin de persoonlijke inlogcode die wordt bezorgd bij je medewerkers thuis! Er zijn tal van opties mogelijk voor een mooi "geefmoment" Vraag bij ons naar de mogelijkheden.


Goede oplossing tijdens corona.

In deze onzekere tijden waarin thuiswerken weer de norm is, kan het voor jouw bedrijf moeilijk zijn om iedereen op kantoor te krijgen voor het ophalen van een kerstpakket. Bij ons keuzeconcept is het ook mogelijk om volledig digitaal de inlogcode én het kerstgeschenk te geven.

Zo bieden wij de optie tot het versturen van een e-voucher met daarin de persoonlijke inlogcode van de medewerkers waarmee men overal kan inloggen op de webshop.


Hoe werkt PersoonlijkeNoot?

Benieuwd hoe het Keuzeconcept is zijn werk gaat? Bekijk hieronder de korte video.

 Vraag via persoonlijkenoot.nl je inlogcode op.