You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/lNbj5zPKgx.jpg

Kies voor ons keuzeconcept I PersoonlijkeNoot

Maak van geven een belevenis!

Jouw medewerkers of relaties laten voelen dat ze onmisbaar zijn voor jouw organisatie? Bedank ze dan met ons online keuzeconcept PersoonlijkeNoot! Met 5 eenvoudige stappen kunnen jouw medewerkers of relaties via een op maat gemaakte website zijn of haar favoriete geschenk kiezen! Zo geef jij elke medewerker of relatie hét perfecte geschenk waar ze écht blij van worden!

 

Jouw PersoonlijkeNoot in 5 eenvoudige stappen

 

  1. 1. Bepaal jouw budget

Vanaf € 25 per medewerker, richten wij graag een op maat gemaakte webshop voor je in. Standaard heb je de keuze uit de volgende prijsklassen: € 25, € 35, € 50 en € 70.

 

  1. 2. Online showroom

Exclusief voor jouw medewerkers wordt een digitale showroom ingericht. Maak het nog persoonlijker door hier jouw eigen voorwoord en/of video te plaatsen!

 

  1. 3. Het geefmoment

Jouw medewerkers ontvangen een digitale mailing, een feestelijke kaart of een luxe geschenkdoosje met een verrassende inhoud. Deze originele geefmomenten bevatten een persoonlijke inlogcode voor de digitale showroom!

 

  1. 4. Persoonlijke inlogcode

Via de persoonlijke inlogcode maken jouw medewerkers in de digitale showroom hun keuze voor een geschenk. Er is keuze uit tal van cadeaus en alle categorieën zijn vertegenwoordigd. Denk aan boeken, feestpakketten, goede doelen, belevenissen, giftcards en nog veel meer!

 

  1. 5. Verzending geschenk

Het gekozen geschenk wordt vervolgens op het gewenste afleveradres bezorgd. Zo gemakkelijk werkt PersoonlijkeNoot.nl!

  

Liever je medewerkers of relaties verrassen met een geschenkpakket? 

Op www.stegmankerstpakketten.nl zijn er meer dan 100 keuzemogelijkheden, voor iedereen is er een geschikt geschenkpakket te vinden! 

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over ons online keuzeconcept PersoonlijkeNoot of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0224-213135 of via e-mail info@stegman.nl!

 

Bekijk onze webshops

    • 1 januari 2021
Persoonlijke Noot