You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/3OFcHCt8Zx.jpg

Onze showroom is weer geopend!

Er is hard gewerkt door ons team om de showroom volledig opnieuw in te richten! Onze sfeervolle showroom straalt warmte en gezelligheid uit, bevat de nieuwste trends en is klaar om je te verwelkomen. Struin tussen hoogwaardige, duurzame en sociale producten en laat je inspireren. Wij verheugen ons erop om samen met jou het perfecte pakket samen te stellen voor jouw organisatie.

Kerstpakketten samenstellen

Onze deuren zijn alweer geopend om jou te helpen bij het samenstellen van kerstpakketten. Zo weet je zeker dat een unieke kerstverrassing voor je medewerkers op tijd binnen is. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment met een ruime keuze aan Fair Trade, biologische en duurzame artikelen. Met bijna 30 jaar ervaring in de branche kunnen we je voorzien van deskundig advies en veel inspiratie.

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment aan producten die perfect passen bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar trendy woonaccessoires, handige keukenproducten, verleidelijke kookpakketten of alles wat je nodig hebt voor een heerlijk dagje weg, bij Stegman ben je aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd geschenk? Bekijk dan eens ons online keuzeconcept, PersoonlijkeNoot.

Kom langs in de showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Neem dan contact met ons op om jouw afspraak te maken in de showroom. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen met het samenstellen van het perfecte kerstgeschenk.

Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom!

Telefonisch: bel ons op 0224-213135 om direct een afspraak te maken. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Per e-mail: wil je liever een afspraak maken via e-mail? Stuur een bericht naar info@stegman.nl met je contactgegevens en de gewenste datum en tijd. We zullen zo snel mogelijk reageren om de afspraak te bevestigen.

Samen met jou maken wij van jouw kerstgeschenk meer dan een gebaar alleen!