You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/MxyNkmrE6F.jpg

12 mei 2021 - Internationale Dag van de Zorg

 

  • Dit jaar is de zorgsector belangrijker dan ooit tevoren en staan vele zorgmedewerkers stevig onder druk.  Laat ze daarom op 12 mei weten dat je ze waardeert en bezorg ze een glimlach met een leuke attentie!


Een stukje geschiedenis....

De internationale Dag van de Zorg, voorheen "Dag van de Verpleging" bestaat sinds 1965 en wordt sinds 1974 wereldwijd gevierd op de geboortedag van Florence Nightingale. Florence was een Brits verpleegster en wordt gezien als pionier en grondlegger van de moderne verpleging zoals we die nu kennen.
Ze had niks met aristocratie en had als enige doel: het eervol verplegen van zieken en gewonden.

Over de hele wereld worden zorgmedewerkers daarom op 12 mei in het zonnetje gezet. Deze dag laat zien wat de waarde is van zorgmedewerkers voor de gezondheidszorg, maar staat ook in het teken van verbetering van de kwaliteit van zorg en versterking van de beroepstrots. Momenteel een zeer relevant thema in de huidige samenleving. Waarin de zorgsector belangrijker is dan ooit tevoren. 

Attenties bestellen voor Dag van de Zorg 

Wil jij je zorgmedewerkers of relaties ook in het zonnetje zetten op Dag van de Zorg? Wij stellen de leukste geschenkpakketten voor je samen. Bekijk alvast wat cadeau inspiratie en vraag je offerte op.  

✓ Bepaal je budget per medewerker
✓ Geef het aantal door 
✓ Wij doen de rest! 

Meer informatie of bestellen kan via:
✭ info@stegman.nl
✭ 0224 2131 35 

    • 11 maart 2021
Persoonlijke Noot