You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/GNQDMn268K.jpg

Goed nieuws voor werkgevers!

  • De werkkostenregeling is ook in 2021 verhoogd van 1,7 procent naar 3%.

Door de coronacrisis hebben bedrijven en medewerkers het al zwaar genoeg. Maar gelukkig is er ook goed nieuws te melden. 

Om het voor bedrijven makkelijker te maken om hun medewerkers een attentie/blijk van waardering te geven, komt de overheid de werkgevers tegemoet. Zo wordt de zogeheten "vrije ruimte" verhoogd van 1,7% naar 3%.

Dit betekent dat er meer budget vrijkomt voor personeelsgeschenken- en attenties. Binnen de werkkostenregeling mag je een gedeelte van je fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor je medewerkers. Dat is de vrije ruimte. Meer weten over deze regeling? Klik hier

Paasgeschenken voor je medewerkers

Heb je financieel de mogelijkheid? Geef je medewerkers dan nét dat beetje extra. Misschien iets om hun thuiswerkplek wat op te leuken, iets lekkers of laat ze zelf een geschenk kiezen in onze digitale showroom. Ga naar ➢ PersoonlijkeNoot 

Met Pasen in het vooruitzicht hebben we heerlijke lekkernijen in de collectie. Zoals gevulde chocolade paaseieren of een brievenbuspakket in Paasthema met o.a. een Pathe Thuis Filmvoucher!

 

Bekijk hier de hele collectie

Interesse?

Bel naar 0224 213 135 of stuur een e-mail naar info@stegman.nl

 

    • 5 februari 2021
Persoonlijke Noot