You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/D4WdpB6Nto.jpg

Investeer in fitte medewerkers

  • Doet jouw bedrijf mee met onze 21 dagen fit challenge? #fitmetstegman

De zomer is begonnen en velen van ons hebben teveel stilgezeten het afgelopen jaar. Was het niet fysiek, dan wel mentaal. Van alleen maar thuiswerken en thuisblijven, wordt niemand vrolijk. Want juist nu de economie in een dal zit, is het belangrijk dat je medewerkers fit en scherp blijven.  Motiveer ze daarom om te bewegen, gezond te eten en voldoende rust te nemen

 

Fit en vitaal naar de zomer! Fitpakketten bij Stegman

We willen allemaal fit zijn (en blijven). En naast het feit dat een fitte medewerker zelfverzekerd het strand opgaat in die nieuwe zwembroek of bikini, is deze ook op het werk een stuk stabieler, stralen ze positiviteit uit en zijn ze een stuk productiever!

Wist je dat Nederlanders gemiddeld 9 uur per dag zittend doorbrengen? En zeker nu thuiswerken de norm is, is dat er waarschijnlijk niet minder op geworden. Ben jij ook van mening dat meer dan 8 uur zitten op een dag slecht is en dat je medewerkers/collega's meer in beweging moeten komen? Doe dan mee met onze 21 dagen fit challenge: Fit met Stegman!

Wij van Stegman willen bedrijven helpen bij het positief stimuleren van medewerkers om gezond te eten, lekker te sporten en genoeg mentale rust te creëren.

Schenk je medewerkers een fitpakket van ons naar keuze! We stellen ze samen aan de hand van jouw wensen en je budget. 


Thuiswerkende collega's in beweging krijgen

Bewegen is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale gezondheid. Dit heeft veel voordelen, hierdoor ben je:

✭ Productiever,
 Effectiever,
 Creatiever,
 Vrolijker,
 Energieker,
 Minder gestrest,
 Minder vaak ziek,
Minder vatbaar voor een burn-out.

Fitpakket bestellen voor je medewerkers

✓ Bepaal je budget per medewerker
✓ Geef het aantal door 
✓ Wij doen de rest!  

 

    • 26 april 2021
Persoonlijke Noot