You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://www.kiwi-app.nl/uploads/2JWNwE71yM.jpg

Wat voor geschenkpakket geef jij in 2020 weg?

Ben je voor kerst op zoek naar passende en originele geschenken voor je werknemers? Of wil je je relaties verrassen met een uniek geschenk?  Laat ons je helpen een keuze te maken! Bij Stegman kun je terecht voor het ideale cadeaupakket voor personeel, relaties of familie. 

Zeker in deze onzekere tijden, is het geven van waardering extra belangrijk geworden. Door je personeel en je relaties te waarderen, versterk je jullie onderlinge connectie. Bij ons kun je het hele jaar door relatiegeschenken kopen via onze webshop. Maar een extra blijk van waardering doe je natuurlijk met een mooi kerstpakket. Maar wat voor kerstpakket kies jij in 2020?  

Kerstpakketten uitkiezen  

Wij hebben een breed assortiment samengesteld waarin belangrijke thema’s als duurzaamheid een plek hebben gekregen. We kiezen onze merken en producten dan ook zorgvuldig uit. Met bijna 30 jaar ervaring in het vak, kunnen wij je voorzien van een goed advies en een hoop inspiratie. Ga je voor “one size fits all”? Dan hebben we onder meer functionele keuken- en woningaccessoires, maar ook boeken, vouchers, wellnessproducten of stoere horloges. Wil je je geschenk nog meer personaliseren? Kijk dan eens bij ons online keuzeconcept PersoonlijkeNoot.
 

Geschenkpakketten samenstellen 

Heb je een bepaald thema in je hoofd, of wil je met je kerstgeschenk een bepaalde boodschap overbrengen? Dan kunnen we met elkaar mooie cadeaupakketten samenstellen, helemaal afgestemd op jouw wensen en budget. Maak hiervoor een afspraak in onze showroom op 0224 - 213 135. Onder het genot van een kopje koffie, geven wij passend advies en stellen wij het ideale cadeaupakket voor je medewerkers, familie of relatie samen. We volgen de coronaregels van het RIVM.

Onze geschenkpakketten zijn geschikt voor elk budget en iedere gelegenheid. Neem eens een kijkje in onze verschillende shops hieronder of bel voor een persoonlijk advies naar 0224 - 213 135.

    • 28 oktober 2020
Persoonlijke Noot