You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://www.kiwi-app.nl/uploads/eAWTSMUfgn.jpg

Sinterklaasgeschenken voor je personeel of relaties

Het duurt nog even, maar Sinterklaas staat sneller voor de deur dan je denkt. Dit is een mooi moment om jouw personeel te bedanken met een cadeau. Want lieve collega’s moeten af en toe in de watten worden gelegd. Benieuwd naar onze Sinterklaasgeschenken? Neem contact met ons op of maak een afspraak in onze prachtige showroom in Schagen. We volgen de coronaregels van het RIVM.

Sinterklaasgeschenk voor jouw personeel

Wens je personeel een fijne Sinterklaas(avond) en schenk ze een mooi Sinterklaascadeau. Leuke attenties zijn al te koop vanaf € 5,- en bestaan onder andere uit traditionele Sinterklaas lekkernijen! Denk bijvoorbeeld aan chocoladeletters, strooigoed, of pepernoten. Dat is nog eens een smaakvol Sinterklaaspresentje voor je personeel! 

Sinterklaaspakketten zelf samenstellen

Ook heb je bij ons de mogelijkheid om een Sinterklaas geschenkpakket zelf samen te stellen. Deze persoonlijke touch zorgt ervoor dat jouw personeel zich écht verrast gaat voelen! Onze specialisten denken graag met je mee en werken graag een voorstel uit op maat. 

Thuisbezorgd service

Geef je een heerlijke chocoladeletter of kies je ervoor om een leuk en origineel Sinterklaasgeschenk zelf samen te stellen? Wat je ook kiest, het Sinterklaascadeau voor jouw medewerkers kan altijd op het huisadres van je personeel bezorgd worden. Geen gedoe met ophalen, wel zo veilig en o zo leuk!

Benieuwd naar ons assortiment aan Sinterklaasgeschenken voor personeel of relaties? Mail naar info@stegman.nl of bel naar 0224 213135. Bij Stegman, helpen we je graag verder. 

    • 21 oktober 2020
Persoonlijke Noot