You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://www.kiwi-app.nl/uploads/LeW1IGdShs.jpg

Nationale Secretaressedag 2021

  • Zet je secretaresse(s) in het zonnetje op 15 april!

Op 15 april is het Nationale Secretaressedag! Laat ze daarom op 15 april weten dat je ze waardeert en bezorg ze een glimlach met een leuke attentie!

Cadeau - inspiratie

  • Welke vrouw houdt niet van bloemen? Onze bloemen zijn droogbloemen en blijven makkelijk een aantal maanden staan! Geen gedoe met water verversen en je kunt er vele malen langer van genieten. Wil je graag droogbloemen in je geschenkpakket? Meld het ons via de e-mail. 

  • Er is momenteel niet veel meer 's avonds te doen dan achterover leunen op de bank. En wat is lekkerder dan met een heerlijk snackpakket? We stellen de lekkerste snackpakketten voor je samen maar een kant-en-klaar pakket kan natuurlijk ook. Bekijk meer

  • ✭ Wil je echt iets geven wat ze nog niet eerder heeft gehad? Succes verzekerd met de exclusieve wijnproeverijen van Swigg. Het prachtige design in combinatie met de lekkerste wijnen en een digitale sommelier  zorgen voor een unieke totaalervaring. Bekijk de wijnproeverijen. 

 

Geschenken bestellen

Wil jij je secretaresse(s) ook in het zonnetje zetten op Nationale Secretaressedag? Wij stellen de leukste geschenkpakketten voor je samen. Bekijk alvast wat cadeau inspiratie en vraag je offerte op.  

✓ Bepaal je budget per medewerker
✓ Geef het aantal door 
✓ Wij doen de rest! 

Meer informatie of bestellen kan via:
✭ info@stegman.nl
✭ 0224 2131 35 

    • 24 maart 2021
Persoonlijke Noot