You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://www.kiwi-app.nl/uploads/uwWkH2OfFn.jpg

Onze showroom is weer geopend!

We zijn blij dat we jullie weer in onze showroom mogen verwelkomen!

We hebben onze showroom weer helemaal geupdatet met de leukste geschenken en thema artikelen! Ben je op zoek naar passende en originele geschenken voor je werknemers? Of wil je je relaties verrassen met een uniek geschenk? Laat ons je helpen een keuze te maken! Maak een afspraak bij ons in de showroom! Dan stellen we deze met plezier samen. 

Zeker in deze onzekere tijden, is het geven van waardering extra belangrijk geworden. Door je personeel en je relaties te waarderen, versterk je jullie onderlinge connectie. 

 

Kerstpakketten uitkiezen

Wij hebben een breed assortiment samengesteld waarin belangrijke thema’s als duurzaamheid een plek hebben gekregen. We kiezen onze merken en producten dan ook zorgvuldig uit. Met bijna 30 jaar ervaring in het vak, kunnen wij je voorzien van een goed advies en een hoop inspiratie. Ga je voor “one size fits all”? Dan hebben we onder meer functionele keuken- en woningaccessoires, maar ook boeken, vouchers, wellnessproducten of stoere horloges. Wil je je geschenk nog meer personaliseren? Kijk dan eens bij ons online keuzeconcept PersoonlijkeNoot.

 

Geschenkpakketten samenstellen

Heb je een bepaald thema in je hoofd, of wil je met je kerstgeschenk een bepaalde boodschap overbrengen? Dan kunnen we met elkaar mooie cadeaupakketten samenstellen, helemaal afgestemd op jouw wensen en budget. Dit kan al vanaf 50 stuks! Maak hiervoor een afspraak in onze showroom op 0224 - 213 135. Onder het genot van een kopje koffie, geven wij passend advies en stellen wij het ideale cadeaupakket voor je medewerkers, familie of relatie(s) samen. 

Onze geschenkpakketten zijn geschikt voor elk budget en iedere gelegenheid.
Zien we je snel?

 

    • 25 juli 2021
Persoonlijke Noot