You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://www.kiwi-app.nl/uploads/LpKIVlSojD.jpg

De impact van het coronavirus is enorm: verruiming werkkostenregeling

De impact van het corona virus is enorm - en heeft ingrijpende gevolgen voor de economie. De Nederlandse overheid heeft ingestemd met de verruiming van de werkkostenregeling van 1,7% naar 3% tot en met een loonsom van € 400.000. 

Deze verhoging geeft werkgevers die daar de ruimte voor hebben, de mogelijkheid om hun werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen. Dit kan bijvoorbeeld door het verstrekken van een geschenk om de medewerkers een hart onder de riem te steken, maar ook kun je denken aan eindejaarsgeschenken in de vorm van een kerstpakket of online keuzeconcept.

Wil je meer informatie over het verzorgen van een geschenk voor jouw medewerkers?
Stegman denkt graag met je mee. Naar wens en budget stellen wij een geschenk of pakket samen welke wij op een digitale wijze kunnen presenteren. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom om zelf een geschenk of pakket samen te stellen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de richtlijnen van het RIVM. Bel of e-mail ons voor meer informatie!

Het team van Stegman wenst jou, jullie medewerkers en familie het allerbeste toe en we hopen samen gezond en met succes door deze moeilijke tijden komen.

    • 18 mei 2020
Persoonlijke Noot