You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
https://kiwi-app.nl/uploads/BWzIZy3vrC.jpg

Borrel & Bingo

Zorg voor een onvergetelijke thuisborrel!
Wil je graag je medewerkers bedanken voor hun inzet? Bijvoorbeeld op Nationale Thuiswerkdag op 16 maart. Verras ze dan met een heerlijk borrelpakket voor thuis.
En wil je iets meer uitpakken? Ga dan voor onze borrelpakketten in combinatie met een thuisbingo! Ideaal als je naast je waardering tonen ook graag op een ludieke manier de interactie met je medewerkers aangaat.

Hoe gaat de thuisbingo in zijn werk
Per borrelpakket worden er drie bingokaarten meegestuurd. Naar de organisator wordt een bingorad verstuurd. Via bijvoorbeeld Microsoft Teams, kan de bingo worden gespeeld.

Ons advies: Speel de bingo met maximaal 250 personen en zorg ervoor dat iedereen zichzelf op mute zet (behalve de organisator: die zet zichzelf op de presentator modus). Heeft iemand bingo? Dan unmute diegene zich voor dat moment.


Bingo!
De organisatie zorgt zelf voor de bingoprijzen. Op aanvraag kunnen wij deze uiteraard ook verzorgen en naar de winnaar(s) opsturen. Laat het ons weten! Er is van alles mogelijk. Hoe groots wil jij uitpakken?


Prijzen
De meerprijs van dit bingopakket is € 39,75 inclusief btw. Stuur ons een e-mail met je wensen en zorg voor een onvergetelijke thuisborrel met je medewerkers. Succes gegarandeerd!

    • 10 februari 2022
Persoonlijke Noot